Cursus voor monteur als ambassadeur

Ben jij een servicemonteur, maar ben je op zoek naar net iets extra’s? Volg dan de cursus voor monteur als ambassadeur. Hiermee kan je pragmatischer en effectiever omgaan met vragen en klachten van de klant. De monteur als ambassadeur is iemand met meer zelfvertrouwen en je wordt een letterlijke ambassadeur van je vak. Jij bent degene die de relatie binnen de driehoek klant-onderhoudsbedrijf-monteur in de gaten houdt en waar nodig de weg plaveit voor betere afspraken. Na de opleiding ben je beter in staat om de belangen van de klant te dienen, maar tegelijkertijd de waarden van het bedrijf te bewaren. Lastige situaties ben je de baas, omdat je weet welke communicatietechnieken er per situatie kunnen bestaan.

Waarom je de training volgt
De monteur als ambassadeur rol komt vooral naar boven tijdens lastige situaties. Niet alleen ben je een specialist in je vakgebied, je bent ook het visitekaartje van het bedrijf. De beste service en de juiste ondersteuning bieden is geen probleem meer na de cursus tot monteur als ambassadeur. Wat speelt over het algemeen een rol in deze nieuwe functie?

  • Optimale klantcommunicatie en waren driehoeksrelatie
  • Vergroten inzicht van commerciële mogelijkheden
  • Jij bent de vertrouwenspersoon van de klant, dus komt alle afspraken na
  • Aandacht voor synergie en communicatie tussen binnen- en buitenwerker

Algemene informatie over de training
De monteur als ambassadeur herkent knelpunten, blijft voldoende communiceren én kan inspelen op de klantvraag. Zowel (service)monteurs als binnendienstmedewerkers kunnen de training volgen en hun kennis & kunde derhalve verbeteren. Het is een training die in het speciaal effectief is voor technici, die geldt als deelkwalificatie in het MBO, die je helpt om lastige/kritische klanten altijd professioneel te woord te kunnen staan en opgedane kennis is direct te implementeren in de praktijk. De duur van de training is in overleg. Zowel theoretisch als in de praktijk kan je jezelf een dienst bewijzen door monteur als ambassadeur te worden.